Opgelost – WordPress fout : Tijdelijk niet beschikbaar vanwege gepland onderhoud. Probeer het over enkele minuten nog een keer.

Blog

Opgelost – WordPress fout : Tijdelijk niet beschikbaar vanwege gepland onderhoud. Probeer het over enkele minuten nog een keer.

Is je wordpress website uit de lucht en krijg je de volgende foutmelding: “Tijdelijk niet beschikbaar vanwege gepland onderhoud. Probeer het over enkele minuten nog een keer”? Minuten gewacht maar nog steeds geen geluk? Dan heb ik waarschijnlijk de oplossing voor je probleem.

De meeste klanten die ons benaderen met dit problemen hebben geprobeerd een update van één of meerdere WordPress plugins te doen en die is ergens vastgelopen. Grote kans dus dat ook bij jou tijdens het updaten van een plugin de update is vast gelopen of is afgerond maar niet klaar gemeld. Wil je weer graag in de lucht maar weet je niet hoe? Wat je het beste kan proberen is in de installatie folder van je wordpress website het bestand “.maintenance” deleten of renamen. Refresh met CTRL-F5 en je bent weer online!

Natuurlijk is dit niet goed, het feit dat het is misgegaan betekent toch vaak dat er iets niet helemaal okay is. Veelal zit het probleem in de PHP configuratie (php.ini) of andere (timeout) instellingen op de webserver. Zit je bij een veel te goedkope hosting partij? Dan weet je eigenlijk al genoeg. Heb je genoeg bezoekers en wil je meer met je site, overweeg dan een andere hostingpartij te benaderen of kies voor een VPS oplossing.

Wanneer je vragen of advies nodig hebt helpen wij graag.

Succes!


  • mei 21, 2014
  • Geschreven door mark

Meer rendement uit uw website of webshop?