Bij Ingteractive zorgen wij altijd voor een doordacht webdesign, met de juiste techniek, die na oplevering later zelf makkelijk te beheren is en die uitstekend vindbaar is in Google. Wij ontwerpen websites en webshops op basis van beproefde open source platformen en helpen u graag snel online. Wanneer u al een webshop of website heeft helpen wij u graag met de migratie naar een nieuw en beter platform.

Wij luisteren niet alleen naar uw wensen, maar wij denken ook pro-actief mee tijdens het ontwikkel traject.

Hieronder treft u een beknopt overzicht van onze “creatieve” diensten : webdesign, webshop ontwikkeling, productfotografie en onze content copywrite diensten.

Webdesign & website ontwikkeling

Bent u toe aan een nieuwe website of heeft u helemaal nog geen website? Wij helpen u graag verder om te profiteren van de kansen die “online” met zich meebrengt.

Speciaal voor het MKB hebben wij een aantal standaard pakketten ontwikkelend die uw bedrijf snel online kan brengen. Nieuwe websites worden gebouwd met behulp van het opensource platform WordPress. WordPress biedt u een zeer gebruikersvriendelijk content management systeem waardoor u na oplevering gemakkelijk zelf wijzigingen kunt doorvoeren op uw website. Bovendien beschikt WordPress over allerlei uitbreidingsmogelijkheden, hiermee is het de perfecte basis voor een moderne, professionele en toekomstvaste website.

Webwinkel design & webshop ontwikkeling

Met onze unieke e-commerce formule bieden wij een totaalpakket voor een complete webwinkel tegen lage eenmalige kosten en een zeer scherp maandtarief gedurende de contractperiode.

U kunt kiezen uit een aantal pakketten welke mee kunnen groeien met het succes van uw webwinkel. De pakketten zijn eenvoudig uit te breiden en bieden een totaaloplossing voor het neerzetten van een succesvolle webshop.

Naast de ontwikkeling van de webwinkel zelf kunnen wij u ook helpen met het faciliteren van de betalingen, verzending en de internet marketing activiteiten zoals search engine advertising en e-mail marketing.

Copywriting & content

“Content = king” wordt er gezegd. En wij staan daar 100% achter. Om maximaal resultaat te halen uit uw website dient deze te beschikken over “killer” content.

Wij schrijven de teksten van uw website nadat wij uitvoerig onderzoek hebben gedaan naar uw doelgroep en de zoektermen die uw klanten en prospects gebruiken. Op basis van dit keyword research worden nieuwe teksten geschreven die helpen om hoger in de zoekresultaten van de zoekmachines te komen. Elke tekst wordt afgesloten met een “call to action” om de bezoekers van uw website te converteren naar bruikbare leads. Het ligt vervolgens aan u om deze leads om te zetten naar nieuwe klanten!

Productfotografie voor websites & webwinkels

Een beeld zegt meer dan een 1000 woorden. De fotografie van de producten die worden aangeboden op uw webshop zijn het visitekaartje van uw winkel.

Wij kunnen u helpen uw producten nog beter op beeld te krijgen. Bovendien werkt het voeren van meerdere productfoto’s conversieverhogend! Wilt u weten hoe u meer resultaat uit uw webwinkel kan halen met behulp van productfotografie?

Geef een reactie