workshopsWilt u graag uw kennis of dat van uw team verrijken op het gebied van de exploitatie van uw webwinkel. Droomt u van een hoger rendement, meer klanten, een hogere gemiddelde orderwaarde, meer herhalingsaankopen, slimme besparingstips, hogere posities in Google en lovende klantrecensies? Dan is een workshop van een webwinkelexpert echt iets voor u!

Bij Ingteractive.com zijn we zelf verantwoordelijk voor de exploitatie van een aantal webwinkels in de sport, ondermode en automotive. Daarnaast hebben wij een groot aantal marketplace concepten in de fashion, sieraden, sport en verzekeringen. Wij weten als geen ander hoe het is om succesvol de exploitatie van een webwinkel te voeren. Er komt veel kijken bij het starten van een webwinkel. Webshop ontwerp, wervende content, techniek, hosting, zoekmachine optimalisatie, productfotografie, logistiek, klantenservice en nog veel meer. Om het proces van het opstarten van een webwinkel goed te begeleiden biedt Ingteractive.com hier speciale workshops voor aan.

Wij bieden trainingen gericht op het opstarten van een nieuwe webwinkel, maar wij bieden ook workshops voor de reeds gestarte webwinkel eigenaar die graag wil uitbreiden, verbeteren of op zoek is naar nieuwe manieren om zijn webwinkel te verfijnen. Wij hebben al zoveel valkuilen gezien… we behoeden u graag, helpen u slimme keuzes te maken, een businesscase voor te bereiden of het marktpotentieel van uw webshop te identificeren. Dat is ons dagelijks werk bij alles wat we doen. Er is waarschijnlijk geen marktsegment wat we niet hebben verkent, en als dat wel zo is, dan biedt dat alleen maar kansen en heeft u alles aan een vliegende start.

[SI_calltoaction type=”1″ title=”Investeer in uw team en uwzelf” title_color=”#ff0066″ description=”Ga goed doordacht en slimmer van start. Blijf niet te lang hangen in trial-and-error. Wilt u weten wat werkt (en wat niet)? Neem dan zeker contact met ons op. Liefst telefonisch… Een vrijblijvend gesprek, daar leert u altijd iets van!

Bel ons op 0318 – 847060 of laat uw gegevens en uw vraag achter op het contactformulier. ” link=”http://www.ingteractive.com/?page_id=444″ button_cta=”Contact formulier” bg_color=”rgba(229,229,229,0.54)” icon_1=”fa-empty” desc_color=”#5b5b5b” icon_2=”fa-empty” icon_3=”fa-empty” item_img=”http://www.ingteractive.com/images/2012/10/workshops.png”]