Jouw website op topposities in de zoekmachines!

Wilt je beter vindbaar zijn voor jouw potentiële klanten? Met de zoekmachine optimalisatie diensten van internet marketing bureau Ingteractive.com wordt dit mogelijk. Ingteractive.com is een internet marketing bureau en heeft al ruim 12 jaar ervaring op het gebied van internet marketing, met als specialisme zoekmachine optimalisatie en webwinkel design. Meer rendement uit je website? Zorg dat je klanten ook jouw website op de juiste zoektermen vinden.

Gevonden worden op de juiste zoekwoorden is van het grootste belang om nieuwe bezoekers op je website te krijgen. Wij realiseren hogere bezoekers aantallen naar jouw website door middel van zoekmachine optimalisatie. Je wilt jouw website op topposities in de zoekmachines? Je wilt jpuw site hoger in Google? Kies dan voor de professionele zoekmachine optimalisatie diensten van Ingteractive.com.

Vier stappen naar hogere positie in de zoekmachines

Stap 1: Strategiebepaling & trefwoord onderzoek
Eerst bepalen we samen met jouw het doel en de strategie van het zoekmachine optimalisatie project.

We onderzoeken wat voor jouw bedrijf de meest relevante en interessante trefwoorden zijn. Daarbij kijken we naar het zoekgedrag van jouw potentiële klanten en kijken we naar de posities in de zoekmachines van uw concurrenten. Het resultaat van dit onderzoek vatten we samen in een uitgebreid trefwoord advies rapport.

Stap 2: Nulmeting
Na de strategiebepaling en het trefwoord onderzoek voeren we een nulmeting uit. Hiermee krijgt je een actueel inzicht in de huidige posities in de zoekmachines en kunnen we achteraf de resultaten van de zoekmachine optimalisatie laten zien.

We onderzoeken hoe zoekmachines de website kennen en of andere websites naar jpuw webpagina’s verwijzen (backlinks). Op basis van deze resultaten beoordelen wij de huidige vindbaarheid van de website.

Stap 3: Technische analyse, optimalisatie & implementatie
We bekijken of er zaken aan de website technisch verbeterd kunnen worden. Dat kan gaan om zowel quick wins als verbeteringen op de lange termijn. Wij kijken naar o.a. het gebruik van metatags, titel beschrijvingen, technische fouten en snelheid optimalisatie mogelijkheden.

Vervolgens schrijven we nieuwe en verbeterde zoekmachinevriendelijke teksten, dit op basis van het eerdere trefwoord advies rapport. Wanneer de teksten op jouw website veel doeltreffende zoektermen of zoekterm gerelateerde woorden bevatten komt deze hoger in de zoekmachine posities te staan. Het verbeteren van de positie van je website in de zoekmachines start dus met het herschrijven van content.

Leesbare en doeltreffende SEO teksten schrijven, met een juiste mix van zoektermen, is een kunst. Ingteractive.com helpt je met het verwerken van de voor jou belangrijkste zoektermen in creatieve, prettig leesbare SEO teksten, die aansluiten bij de uitstraling van jouw bedrijf. Wij zorgen ervoor dat de SEO teksten met een informatief karakter worden vertaald naar wervende, uitnodigende, kooplust wekkende teksten die jouw bezoekers zullen verleiden om contact met je op te nemen of een aanschaf op jouw webshop te doen.

Heb je een beperkt budget of doe je dit liever zelf? We kunnen je ook advies geven over hoe je zelf de content zoekmachinevriendelijk maakt.

De zoekmachinevriendelijke pagina’s worden toegevoegd aan de website of vervangen de huidige pagina’s. Verdere details hangen af van jouw persoonlijke wensen en de uitkomsten van de technische analyse.

Stap 4: Linkmanagement en linkbuilding
Na het voltooien van stap 3 is jouw website geoptimaliseerd voor een hoge positionering in zoekmachines. De website is zoekmachinevriendelijk gemaakt. Om de website hoger in de posities in zoekmachines te krijgen zullen we (handmatig) externe links op andere relevante en hooggewaardeerde webpagina’s plaatsen. Ook dat zorgt voor een betere beoordeling van de website in de zoekmachines. Binnen enkele weken zullen er significante resultaten zichtbaar zijn. Indien nodig zullen er in deze fase nog wat kleine aanpassingen volgen.  

Website optimalisatie, Webshop optimalisatie, Zoekmachine Marketing en Ingteractive.com.
Graag komen wij met jou in gesprek over onze succesvolle zoekmachine marketing resultaten. Je kunt contact met ons opnemen via het contactformulier. Ook zijn wij telefonisch bereikbaar op 0318 – 847060. Wij informeren je graag over de mogelijkheden op het gebied van zoekmachine optimalisatie en de andere aspecten van de internet marketing.

Vertrouw op onze kennis en kunsten en wij schrijven passende SEO teksten voor jou die resulteren in meer bezoekers, hogere naamsbekendheid, meer opdrachten, meer verkopen en meer winst. Neem direct contact met ons op en zorg ook voor een top positie in de zoekmachines!