Het ontwikkelen van de website van uw bedrijf of product wordt gedaan op basis van een opensource platform met een eenvoudig te gebruiken content management systeem. Met een van de beproefde content management systemen (Joomla! of WordPress) beschikt u over een website die u na oplevering eenvoudig zelf up-to-date kan houden. Met de strippenkaartformule voor support kunt u desgewenst onze hulp inroepen wanneer u tegen problemen aanloopt met het opvoeren of wijzigen van nieuwe content.

Wij zorgen ervoor dat de website is ingericht voor goede vindbaarheid in Google. Daarnaast kunnen wij enkele tips geven om de content en website te optimaliseren voor een nog betere vindbaarheid in Google middels een QuickScan. Uiteraard helpen wij graag met het herschrijven van content of met het opbouwen en uitwerken van een effectieve linkstrategie. Ook kunnen wij u helpen met de internet marketing activiteiten zoals search engine advertising en e-mail marketing.

De voordelen van het laten ontwikkelen van een website bij Ingteractive zijn:

  • Professionele online website
  • Ontwerp dat past in de huisstijl
  • Gemakkelijk zelf te onderhouden
  • Geoptimaliseerd voor een goede vindbaarheid in Google

Bekijk onze website design pakketten voor de prijzen.

Nieuw! Betaalbare websites voor het MKB vanaf slechts € 24.95

Op 18 mei hebben wij een nieuwe product geintroduceerd onder een apart label : Sitezilla!

Sitezilla is een speciaal ontwikkelde diensten voor kleine zelfstandigen die wel graag het maximale uit de kansen van het internet willen halen maar daar niet de hoofdprijs voor willen betalen. Slimme ondernemers wordt de keuze geboden uit twee zeer complete website pakketten. Meer weten? Kijk op Sitezilla om een website te laten maken vanaf slechts € 24.95.