Met onze unieke e-commerce formule bieden wij een totaal pakket voor een complete webwinkel. Wij bieden daarbij, afhankelijk van uw wensen, doelgroep en productassortiment, een webwinkel gebaseerd op een van de opensource oplossingen (Virtuemart, Magento of WooCommerce). Het design van de webwinkel zal op basis van onze ervaring worden geoptimaliseerd om de beste gebruikerservaring bij de bezoeker te creëren en een zo hoog mogelijke conversie te bereiken.

De webwinkel is te personaliseren qua look en feel om een optimale aansluiting bij de huisstijl te krijgen. Naast dit design zijn er een tal van modules die Ingteractive.com gratis kan aanbieden om de functionaliteit en de gebruikerservaring te verbeteren, voor zowel uzelf als voor uw bezoekers. Hierbij kan worden gedacht aan een snelle navigatie met geavanceerde filters, een checkout in één pagina, een mega menu, een productzoom en productslider, en nog veel meer.

De standaard functies in het kort:

  • Gepersonaliseerd design (keuze uit meerdere stijlen en je eigen huisstijl natuurlijk)
  • Banner voor op je homepage
  • Meer dan 10 modules, wel of niet te gebruiken
  • Social media en Google Shopping koppeling
  • Koppeling met diensten van andere partners (zoals Multisafepay)

Wij hebben een aantal standaard pakketten voor ontwikkeld welke mee kunnen groeien met het succes van uw webwinkel. De pakketten zijn eenvoudig uit te breiden en bieden een totaaloplossing voor het neerzetten van een webwinkel. Naast de webwinkel zelf kunnen wij u ook helpen met het faciliteren van de betalingen, verzending en de internet marketing activiteiten zoals search engine advertising en e-mail marketing.

Bekijk onze pakketten of vraag een offerte aan.