10 gouden tips voor een betere webshop of website performance

optimalisatie-scansWilt u ook direct een hogere conversie of je webwinkel? Of wilt u een lagere bouncerate op je website? Denkt u dat er nog meer te halen is uit het resultaat van uw website of webshop? Overweeg dan de optimalisatie scans van Ingteractive.com. Met al meer dan 12 jaar ervaring weten wij aan welke knoppen u moet draaien om meer rendement uit uw webshop of website te halen. Na een uitvoerige analyse geven wij graag de juiste aanknopingspunten voor een betere performance. Onze optimalisatie scans zijn beschikbaar voor zowel webwinkels als websites.

Webwinkeloptimalisatie scan

Wij delen graag onze jarenlange ervaring. Met onze unieke “Webwinkeloptimalisatie scan” bieden wij een uitgebreid adviesrapport uit met daarin de 10 meest bruikbare, conversieverhogende gepersonaliseerde optimalisatie tips. Met de uitvoerige scan testen en beoordelen wij uw huidige webwinkel op diverse aspecten die een hogere conversie in de weg kunnen zitten. Na de test, waarbij ook een mystery shopper zal worden gebruikt, zullen de 10 meest bruikbare tips worden gegeven hoe u met bruikbare tips snel de conversie kan verhogen, en dus meer omzet kunt halen uit uw bestaande webshop, door het implementeren van de gesuggereerde optimalisatie tips. De verbetersuggesties zullen in het rapport worden toegelicht en uitgewerkt en zullen worden gepresenteerd op locatie in Nederland.

Indien u hulp nodig heeft bij het implementeren van deze tips, dan helpen wij natuurlijk graag.

De webwinkeloptimalisatie scan wordt aangeboden tegen een eenmalige prijs van 1000 Euro, exclusief BTW.

Website optimalisatie scan

Heeft u al een website maar nog niet genoeg bezoekers of een hoog weigerpercentage? Dan biedt onze website optimalisatie dienst een oplossing. Met onze unieke “website optimalisatie scan” bieden wij een uitgebreid adviesrapport met daarin 10 optimalisatie tips. Na het uitvoerig testen en beoordelen van de website zal het rapport 10 verbeterpunten bieden die het aantal bezoekers, conversie en de perceptie van de website een enorme boost kunnen geven.

[SI_calltoaction type=”1″ title=”Wilt u een betere performance?” title_color=”#ff0066″ description=”Wacht niet langer met het optimaliseren van uw online channel! Elke dag niet geoptimaliseerd is verloren sales. Wist u bijvoorbeeld dat 40% van de consumenten een website verlaat met een laadtijd van 3 seconden of langer? Kies daarom vandaag nog voor een optimalisatie scan van uw website.

Neem vrijblijvend contact met ons op middels het contactformulier of bel ons op 0318 – 847060. ” link=”http://www.ingteractive.com/?page_id=444″ button_cta=”Contact formulier” bg_color=”rgba(240,240,240,0.50)” icon_1=”fa-empty” desc_color=”#5b5b5b” icon_2=”fa-empty” icon_3=”fa-empty” item_img=”http://www.ingteractive.com/images/2013/01/optimalisatie-scans.png”]