U heeft al een website of webshop maar u heeft het gevoel dat u er niet alles uithaalt? Laat ons u dan helpen om maximaal resultaat te halen uit uw huidige website of webshop. Om uw online resultaat te vergroten hebben wij diverse website en webshop optimalisatie oplossingen!

Op deze pagina treft u een overzicht van de optimalisatie diensten die wij aanbieden om online nog succesvoller te worden.

Zoekmachine optimalisatie

Zoekmachine optimalisatie

Heeft u al een website maar nog niet genoeg bezoekers? Ook dan helpen wij u graag verder. Met onze unieke “search engine optimalisatie scan” bieden wij een uitgebreid adviesrapport uit met daarin 10 zoekmachine optimalisatie tips die u zelf kunt implementeren en gebruiken. Na het uitvoerig testen en beoordelen van de website zal het rapport 10 verbeterpunten bieden die het aantal bezoekers, conversie en de perceptie van de website een enorme boost kunnen geven.

Wilt u liever alles uitbesteden? Dan is onze “Silverback SEO dienst” de perfecte oplossing voor u. Hierbij nemen wij uw complete website of webshop onderhanden en zorgen wij ervoor dat u zo hoog mogelijk in de zoekmachine resultaten terechtkomt.

Een van de allermooiste “knoppen” om aan te draaien binnen de eCommerce is toch wel conversie. Hoe haal je maximaal resultaat uit de huidige bezoekers? Waarom en waar haken ze af? Wat is daar aan te doen. Het verhogen van de conversie van uw webwinkel heeft invloed op alles. U haalt meer uit uw huidige bezoekers (verhoogd dus uw omzet), u krijgt direct meer klanten die u kunt activeren voor herhaalaankopen, u wordt nog meer aanbevolen door uw nieuwe klanten, u krijgt wellicht inkoopvoordelen of schaalvoordelen, u marketing en SEA campagnes worden effectiever en ga zo maar door. Nieuwsgierig en geïnteresseerd hoe wij de conversie van uw webwinkel kunnen verhogen?

Conversie optimalisatie

Website performance optimalisatie

“Trage website = trage sales”… 95% van de websites is niet geoptimaliseerd. Hoe zit dat met uw website? Is deze wel snel genoeg of kan er meer uit worden gehaald zonder te investeren in dure servers en functionaliteit achter te laten. Wij hebben al van alles gezien maar zijn iedere keer weer verrast welke kansen webwinkel en website eigenaren laten liggen. Nieuwsgierig? Bekijk onze performance optimalisatie diensten!

Wij geloven dat conversie altijd beter kan. Het is een continu proces. Een website of webwinkel is als een huis, het is nooit helemaal af. Het veranderen van de actie button naar een meer contrasterende kleur kan al resulteren in hogere conversie cijfers, maar hoeveel? En wat kunt u nog meer doen om het aantal bezoekers op uw webwinkel om te zetten naar kopers? Middels onze A/B-testen maken wij de verandering in conversie zichtbaar, zodat u weet wat u moet doen.

A/B testing

Geef een reactie