Overzicht portfolio

Sneakers4U

Sneakers4u is de proeftuin voor onze marketplace formule. Dagelijks bekijken duizenden bezoekers het geïntegreerde aanbod van ruim 180.000 sneakers van meer dan 150 webwinkels.

Boxershorts4u.com is een webshop gespecialiseerd in de verkoop van boxershorts voor heren, dames en kinderen. Met ruim 250 artikelen en een unieke stapelkortingsformule is Boxershorts4U één van de meest succesvolle webshops onder de Van Den Ing Webmarketing eCommerce activiteiten.

Horloges4u

Horloges4U is een uniek marketplace concept waarbij het aanbod heren, dames en kinderhorloges van meer dan 50 webwinkels is samengevoegd. Het platform biedt uitgebreide filter en selectie methoden om binnen het aanbod van bijna 100.000 horloges hét exemplaar te vinden. Het aanbod bestaat uit zowel alledaagse als exclusieve horloges en smartwatches.

Ondergoed4u

Ondergoed4U is een webwinkel gespecialiseerd in de verkoop van dames-, heren- en kinderondergoed. De webwinkel is wederom één van de eCommerce activiteiten onder de Van Den Ing Webmarketing vlag.

Slipperswinkel.com

Slipperswinkel is een marketplace concept waarbij het aanbod slippers voor heren, dames en kinderen van diverse webwinkels is samengevoegd.

Sneeuwkettingen4U is een webshop gespecialiseerd in de verkoop van Sneeuwkettingen. Waar concurrerende webshops hun bezoekers laten verdwalen in het aanbod van honderden sneeuwkettingen zonder verdere specificaties biedt Sneeuwkettingen4U een geavanceerde sneeuwkettingzoeker en wordt er op basis van de opgegeven bandenmaat een passend model sneeuwketting gevonden.

Kleinschalige initiator van internet concepten. Onder de vleugels worden commerciële internet formules bedacht, ontwikkeld en geëxploiteerd.

Vechtsportwinkel.com is één van de succesformules onder Van Den Ing Webmarketing. Vechtsportwinkel.com biedt meer dan 1200 producten op het gebied van budo (judo, karate, taekwondo) en ringsport (boksen, MMA). Daarnaast worden er tal van kleinfitness artikelen aangeboden. In Augustus 2014 heeft Vechtsportwinkel.com de 10.000e klant uitgeleverd.

Meer rendement uit uw website of webshop?