Overzicht portfolio

Benieuwd naar onze projecten? Hieronder treft u een overzicht van de meeste websites en webshops die zijn ontworpen en gerealiseerd door Ingteractive.com.

Naast het ontwerpen, ontwikkelen en optimaliseren van websites en webshops bieden wij ook consultancy en zoekmachine optimalisatie diensten.

Autostoeltjeswinkel.com is een marketplace concept waarbij het aanbod aan autostoeltjes van toonaangevende webshops op het gebied van babyartikelen is samengevoegd.

Autobedrijf Auto Theunissen

Auto Theunissen in de gemeente Ede is al meer dan 45 jaar het juiste adres voor nieuwe en gebruikte auto’s. Op de website van Auto Theunissen is op unieke wijze het occassion aanbod geïntegreerd.

Boardsportwinkel.com

Boardsportwinkel.com is dé online shopping community voor boardsportliefhebbers. Met ruim 140.000 artikelen uit meer dan 50 verschillende webshops biedt deze marketplace het meest complete overzicht voor skiërs, skaters, snowboarders en bergsporters.

Boxershorts4u.com is een webshop gespecialiseerd in de verkoop van boxershorts voor heren, dames en kinderen. Met ruim 250 artikelen en een unieke stapelkortingsformule is Boxershorts4U één van de meest succesvolle webshops onder de Van Den Ing Webmarketing eCommerce activiteiten.

Fitnesssportwinkel.com

Fitnesssportwinkel.com, eerder een zelfstandige webshop onder de Van Den Ing Webmarketiting eCommerce vlag, is in 2014 omgebouwd tot de grootste marketplace voor fitnessapparaten, fitness- en sportvoedingartikelen. Op Fitnesssportwinkel.com is het aanbod van tientallen toonaangevende webshops samengevoegd.

Hardloopsportwinkel

Hardloopsportwinkel.com is een metashopping platform met daarop het aanbod van tientallen toonaangevende webshops op het gebied van hardloopkleding, hardloopschoenen en sportvoeding.

Horloges4u

Horloges4U is een uniek marketplace concept waarbij het aanbod heren, dames en kinderhorloges van meer dan 50 webwinkels is samengevoegd. Het platform biedt uitgebreide filter en selectie methoden om binnen het aanbod van bijna 100.000 horloges hét exemplaar te vinden. Het aanbod bestaat uit zowel alledaagse als exclusieve horloges en smartwatches.

Hotel Grand Café Kruller

Grand Café Hotel Kruller is de ideale plek voor een weekendje weg, een avond uit eten of vergaderbijeenkomst. Het gezellige hotel ligt in hartje Otterlo, midden op de Veluwe, slechts 550m van Nationaal Park de Hoge Veluwe en het Kroller Muller Museum. Het gezellige dorpje is omringd door een mooie bosrijke omgeving en vele fiets- en wandelpaden.

Ondergoed4u

Ondergoed4U is een webwinkel gespecialiseerd in de verkoop van dames-, heren- en kinderondergoed. De webwinkel is wederom één van de eCommerce activiteiten onder de Van Den Ing Webmarketing vlag.

Oscar Timmers

Oscar Timmers is een portret en reclamefotograaf uit Hilversum. Op de website is het prachtige werk van deze beroepsfotograaf te vinden. Naast de ontwikkeling van deze website hebben wij Oscar ook geholpen met zijn socialmedia- en zoekmachine optimalisatie strategie en uitvoer daarvan.

Recept 35

Restaurant Recept 35 is gevestigd in een historische villa en voormalige dokterswoning ‘t Witte Hoes in hartje Otterlo. De huiskamer van de historische villa en tevens groepsaccommodatie & hotel, biedt een knusse setting voor een heerlijke diner.

Slipperswinkel.com

Slipperswinkel is een marketplace concept waarbij het aanbod slippers voor heren, dames en kinderen van diverse webwinkels is samengevoegd.

Sneakers4U

Sneakers4U is één van de meest succesvolle marketplace formules onder de Van Den Ing Webmarketing vlag. Dagelijks bekijken duizenden bezoekers het geïntegreerde aanbod van ruim 100.000 sneakers van bijna 100 webwinkels.

Sneeuwkettingen4U is een webshop gespecialiseerd in de verkoop van Sneeuwkettingen. Waar concurrerende webshops hun bezoekers laten verdwalen in het aanbod van honderden sneeuwkettingen zonder verdere specificaties biedt Sneeuwkettingen4U een geavanceerde sneeuwkettingzoeker en wordt er op basis van de opgegeven bandenmaat een passend model sneeuwketting gevonden.

Speltvoeding.nl is een webwinkel gespecialiseerd in de verkoop van speltproducten zoals speltgraan, speltpasta’s en andere spelt superfoods.

Met Telecomdieet worden de telecomkosten bij midden- en kleinbedrijven op een streng dieet gezet. Na de succesvolle lancering bij enkele zakelijke klanten is Telecomdieet ook actief voor ZZP-ers en particulieren.

Van den Ing Webmarketing is een kleinschalige, maar snel groeiende en succesvolle initiator van internet ondernemingen. Onder de vleugels worden commerciële internet formules bedacht, ontwikkeld en geëxploiteerde. Ook Ingteractive.com behoort tot de activiteiten onder Van Den Ing Webmarketing.

Vechtsportwinkel.com is één van de succesformules onder Van Den Ing Webmarketing. Vechtsportwinkel.com biedt meer dan 1200 producten op het gebied van budo (judo, karate, taekwondo) en ringsport (boksen, MMA). Daarnaast worden er tal van kleinfitness artikelen aangeboden. In Augustus 2014 heeft Vechtsportwinkel.com de 10.000e klant uitgeleverd.

Voetbalsportwinkel is een marketplace concept waarbij het aanbod aan voetbalkleding, voetbalschoenen, fanwear en voetbalaccessoires van verschillende webwinkels is samengevoegd op één overzichtelijk platform.

Wielersportwinkel is een metashopping platform en community gericht op actieve fietsers, wielrenners en MTB-ers. Op het platform is het productaanbod van tientallen webwinkels samengevoegd op het gebied van (elektrische)fietsen, racefietsen, mountainbikes, fietskleding en accessoires. Tevens vindt u hier honderden stadsfietsen en kinderfietsen.

Wijnslijterij.nl is het startpunt waar wijn-, port-, sherry en champagne liefhebbers zoals zich oriënteren als ze online willen shoppen. Dagelijks worden de mooiste wijnen verzameld die online worden aangeboden. Wijnslijterij biedt geavanceerde filteropties zoals druifsoorten, sluiting en herkomst van de wijnen.

Hotel ‘t Witte Hoes is naast een hotel ook een vergaderaccommodatie en restaurant. Het Hotel is gevestigd in hartje Otterlo in een prachtige historische villa en voormalige dokterswoning op slechts 500 meter van Nationaal Park de Hoge Veluwe.

Meer rendement uit uw website of webshop?