Overzicht portfolio

Sneakers4U

Sneakers4u is de proeftuin voor onze marketplace formule. Dagelijks bekijken duizenden bezoekers het geïntegreerde aanbod van ruim 180.000 sneakers van meer dan 150 webwinkels.

Ondergoed4u

Ondergoed4U is een webwinkel gespecialiseerd in de verkoop van dames-, heren- en kinderondergoed. De webwinkel is wederom één van de eCommerce activiteiten onder de Van Den Ing Webmarketing vlag.

Sneeuwkettingen4U is een webshop gespecialiseerd in de verkoop van Sneeuwkettingen. Waar concurrerende webshops hun bezoekers laten verdwalen in het aanbod van honderden sneeuwkettingen zonder verdere specificaties biedt Sneeuwkettingen4U een geavanceerde sneeuwkettingzoeker en wordt er op basis van de opgegeven bandenmaat een passend model sneeuwketting gevonden.

Vechtsportwinkel.com is één van de succesformules onder Van Den Ing Webmarketing. Vechtsportwinkel.com biedt meer dan 1200 producten op het gebied van budo (judo, karate, taekwondo) en ringsport (boksen, MMA). Daarnaast worden er tal van kleinfitness artikelen aangeboden. In Augustus 2014 heeft Vechtsportwinkel.com de 10.000e klant uitgeleverd.

Meer rendement uit uw website of webshop?