Je bekijkt nu Schneeketten4u.com

Schneeketten4u.com

Schneeketten4u.com is de eerste internationale webwinkel onder de Van den Ing Webmarketing vleugels. Naar aanleiding van het succes van Sneeuwkettingen4u op de Nederlandse markt is november 2022 gestart met de ontwikkeling van de Duitstalige variant. Daarbij is er goed gekeken naar de behoeften van de Duitse en Oostenrijkse klanten en zijn de ervaringen op de Nederlandse markt verder ontwikkeld. Uniek aan Schneeketten4u is de sneeuwkettingenconfigurator.

Ingteractive.com heeft een complete plugin en database ontwikkeld waarin alle automerken, modellen, bouwjaren en bandenmaten zijn gekoppeld aan het passende sneeuwkettingen aanbod. Een behoorlijk intensieve klus. Eind Augustus 2023 was Schneeketten4u klaar voor het Duitse en Oostenrijkse publiek. Nog dagelijks wordt er nieuwe content toegevoegd om de ruim 3000 automodellen en hun gemiddeld 9 bandenmaten te voorzien van unieke op maat gemaakte content.

De webshop is voorzien van het eKomi keurmerk, maakt gebruik van Mollie payments voor de financiƫle afwikkeling van de orders en is volledig gekoppeld en geautomatiseerd met de fulfillment partner. Ingteractive is nauw betrokken geweest bij de introductie op de Duitse en Oostenrijkse markt en heeft een belangrijke rol gespeeld in het verspreiden van de internationale persberichten.