dollar photo club alternatief

Het beste Dollar Photo Club alternatief

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Blog

Bij het opleveren en ontwikkelen van websites maken wij graag gebruik van stockfoto materiaal. Omdat er vaak meer foto’s worden aangeschaft dan gebruikt, klanten vinden wel eens wat niet mooi, is het voor ons als webontwikkelaar uiteraard van belang om voordelig en eenvoudig stockfoto’s te kunnen aanschaffen. Naast de standaard stockfoto archieven zoals 123rf, adobe, shutterstock of dreamstime maakte wij veel gebruik van de Dollar Photo Club. Door de overname van Adobe Stock zal Dollar Photo Club zijn deuren sluiten op 15 april 2016. Adobe Stock heeft een fantastische database van bijna 50 miljoen foto’s. Dollar Photo Club biedt klanten een “aantrekkelijke migratie” naar Adobe Stock voor $29.99 / maand. Hiervoor krijg je 10 foto’s. Dat is $2.99 per foto en niet $1 zoals bij Dollar Photo Club. Dat is drie keer zoveel als we gewend zijn, niet zo goed voorstel dus. Het was voor mij dus tijd om een goed alternatief te zoeken. Nadat ik verschillende alternatieven heb vergeleken ben ik terecht gekomen bij 99club van Stock Photo Secrets. Laat me je uitleggen waarom dit het beste alternatief is voor Dollar Photo Club en misschien zelfs nog iets beter is.

Over 99club
Bij 99club van Stock Photo Secrets krijgen leden 200 XXL images (elk formaat) voor slechts €99 (excl. BTW). Hiervoor kan je naast de prachtige stock foto’s ook vectors en premium fonts voor aanschaffen. Buiten deze 200 downloads kost een extra download slechts €0.99. Wanneer je dus 300 foto’s per jaar nodig hebt ben je voor €198 helemaal klaar. Dat is €0.66 per foto! Maar het wordt zelfs nog beter. Gebruik je veel stockfoto’s? Dan is het ook mogelijk om een download pack te kopen van 100 voor slechts €69.00 (oftewel €0.69 per foto). Zo heb je dus 300 foto’s per jaar voor slechts €0.56 per foto!

Met het startpakket van 200 XXL downloads per jaar voor slechts €99 krijg je echt waar voor je geld :

  • Toegang tot ruim 4 miljoen hoge resolutie fotos, vectors en fonts (geen video)
  • Royalty vrije licentie
  • Geen tijdslimiet op het gebruik van de foto’s
  • Eenmalige aanschaf – geen automatische verlengingen
  • Foto’s kunnen worden gebruik in commerciele projecten zoals websites, blogs en social media
  • Beschikbaar in Small, Medium of XXL image size
  • Alle vector bestanden kunnen worden gedownload in EPS formaat

[SI_button title=”Bekijk het startpakket” three_d_animation=”off” box_shadow=”off” link=”https://shop.stockphotosecrets.com/99club.html?urefid=IMSUSER:2922649A-B9D5-6B8F-95C8C06AF3E209A8″ bg_color=”#ff0066″ box_shadow_color=”#ff0066″ border_style=”none” text_color=”#FFFFFF”]

 

Elke maand 80.00search10 nieuwe foto’s
De database van 99club van Stock Photo Secrets met stockfoto’s is erg actief. Elke maand komen er 60.000 – 80.000 nieuwe foto’s, vectors en fonts bij. Zo zijn er altijd nieuwe en verse foto’s te vinden.

Super gemakkelijk zoeken
Om tussen het groeiende aanbod foto’s, fonts en vectors goed te kunnen vinden wat je zoekt biedt 99club bijna 30 filtermogelijkheden. Zo kan er worden gezocht op hoeveel personen er op de foto staat, de leeftijd van de modellen, compositie en profiel.

Zoeken op relevantie
De website van 99club van Stock Photo Secrets heeft een speciaal zoekfilter voor relevantie. Het systeem is gebaseerd op wat andere designers hebben gedownload bij het gebruik van dezelfde zoekterm. Deze relevantie zal naarmate het aantal gebruikers en downloads toeneemt alleen nog maar beter worden. Ook is het mogelijk om te kijken wat de meest populaire foto’s zijn binnen de gevonden resultaten. Ook is het mogelijk te filteren op “AGE”, daarmee is het mogelijk om de meest recente uploads te vinden. Ook zijn er aanbevelingen vanuit het 99club content team zelf, deze zijn te vinden als “EDITOR’S VIEW”. Hiermee wordt het nog eenvoudiger, makkelijker en sneller om de juiste stockfoto’s te vinden!

Opslaan van zoekresultaten
Het is gelukkig ook mogelijk om de zoekresultaten op te slaan voor later gebruik of om de foto’s later te downloaden.
Deze functie wordt de lightbox genoemd. Zo heb je altijd je favoriete foto’s bij de hand, ook als je ze nog niet nodig hebt. Ik maakte daar altijd gebruik van bij Dollar Photo Club en bij andere stockfoto leveranciers. Als je zoekt en je kan alvast iets opslaan is dat altijd fijn.

Lightbulb

Zeer uitgebreide service
Tijdens het schrijven van deze blog / review heb ik gechat met Amos Struck, de eigenaar van Stock Photo Secrets. Betreffende de contractvoorwaarden heb ik nog wat vragen gesteld en direct antwoord gekregen.

Wat gebeurd er na 1 jaar? Krijg je dan nog steeds dezelfde deal?
Jazeker, het is mogelijk om jaarlijks te vernieuwen tegen hetzelfde tarief van slechts €99 (excl. BTW).

Wat gebeurd er als je binnen een jaar de 200 downloads hebt opgebruikt?
Wanneer de 200 downloads binnen 1 jaar zijn opgebruikt is het mogelijk om een van de twee uitbreidingspakketten te aan te schaffen : 100 image downloads voor €69 of 50 images voor €49 (excl. BTW). Deze kunnen zo vaak als je wilt worden aangeschaft.

Kan ik de afbeeldingen ook blijven gebruiken als ik na 1 jaar niet verleng?
Jazeker, de afbeeldingen kunnen blijven worden gebruikt, ook als je geen jaarlijks abonnement van 200 downloads hebt.

Op de vraag of 99club van Stock Photo Secrets ook van plan is de deuren te sluiten kreeg ik te horen dat ze enigszins zijn overrompeld na de sluiting van Dollar Photo Club en er zeer veel nieuwe aanmeldingen zijn. Ze hebben absoluut geen intenties om te stoppen, sterker nog, ze voelen zich gesterkt en willen nog heel erg lang blijven bestaan.

Tijdelijk aanbod : wees er snel bij
Door de massale overstap van diverse leden van Dollar Photo Club naar 99club van Stock Photo Secrets is de huidige aanbieding tijdelijk beschikbaar voor een gelimiteerd aantal klanten, althans, dat geven ze aan, doe je er dus verstandig aan zo snel mogelijk lid te worden en dit zeer aantrekkelijke aanbod te pakken.

[SI_button title=”Bekijk het alternatief voor Dollar Photo Club” three_d_animation=”off” box_shadow=”off” link=”https://shop.stockphotosecrets.com/99club.html?urefid=IMSUSER:2922649A-B9D5-6B8F-95C8C06AF3E209A8″ bg_color=”#ff0066″ box_shadow_color=”#ff0066″ border_style=”none” text_color=”#FFFFFF”]

Let op : Alle gecommuniceerde prijzen van 99club van Stock Photo Secrets zijn exclusief BTW