Het effect van de KiyOh Widget op de webshop Vechtsportwinkel.com is onderzocht. Op de productpagina is de Kiyoh.nl widget met de klantbeoordeling van Vechtsportwinkel.com zichtbaar opgenomen, net onder de bestelbutton. De conversie op de variant met de Kiyoh Widget had een 19,8% hogere bestelconversie.

Wat is er getest?
Het effect van de KiyOh Widget op de webshop www.vechtsportwinkel.com is onderzocht. Op de productpagina is de Kiyoh.nl widget met de klantbeoordeling van Vechtsportwinkel.com zichtbaar opgenomen, net onder de bestelbutton.

Test achtergrond
Vechtsportwinkel.com , de online vechtsportspecialist sinds 2007, biedt meer dan 800 artikelen op het gebied van vechtsport en fitness, in Nederland en België. Met kennis van zaken, heldere productbeschrijvingen en foto’s van de artikelen, een goede bereikbaarheid, een soepele retourregeling, duidelijke productgaranties en met vlotte levertijden weet Vechtsportwinkel.com dagelijks nieuwe klanten te binden.

– Meetperiode : 18 juni t/m 17 juli 2013
– Meer dan 10.000 bezoekers hebben meegewerkt aan de test, er hebben meer dan 100 transacties per variant plaatsgevonden
– Er zijn twee varianten getest : een zonder de Kiyoh Widget (controle) en een met de Kiyoh Widget

Test resultaten
– De conversie op de variant met de Kiyoh Widget had een 19,8% hogere bestelconversie
– Geen significant verschil tussen de gemiddelde orderwaarde tussen beide varianten

Download de case study hier : 19,8% hogere conversie