YITH WooCommerce Ajax Navigation Filters en Pagination issue

Blog

YITH WooCommerce Ajax Navigation Filters en Pagination issue

Bij de implementatie van de YITH WooCommerce Ajax Navigation Filter plugin kan het voorkomen dat bij het kiezen van een volgende pagina in de pagination de actieve filters worden gereset. Erg ongebruikersvriendelijk. Hoe krijg je het opgelost? Het is de bedoeling dat na de ajax call de pagination wordt gerefreshed. Dat bereik je door de onderstaande code aan je template toe te voegen (bijvoorbeeld in footer.php) :

<script type='text/javascript'> /* <![CDATA[ */ var yith_wcan = {"container":".products","pagination":".pagination","result_count":".woocommerce-result-count"}; /* ]]> */ </script>

That’s it!


  • augustus 30, 2014
  • Geschreven door mark

Mark is Internet specialist en E-commerce ondernemer sinds 2001. Met een marketing achtergrond op verschillende posities binnen de telecom (e-business manager, product marketing & innovatie, marketing manager) is hij in 2013 het creatieve full service internetbureau Ingteractive.com gestart. Daarnaast is hij eigenaar en verantwoordelijk voor de exploitatie van diverse webwinkels (o.a. Sneeuwkettingen4u en Ondergoed4u), marketplaces en vergelijkingswebsites (o.a. Sneakers4u en Horloges4u).

Meer rendement uit uw website of webshop?