Sneakers Top 10 deel 2

Blog

Sneakers Top 10 deel 2

Eerder schreven we al over de samenwerking met het creatieve team achter de sneakerzoekmachine uit Otterlo. In september was er een top 10 samengesteld om de meest populaire sneakers overzichtelijk neer te zetten. Nu twee maanden later evalueren wederom een case study van Sneakers4u. Hoe is het gegaan met de tweede editie met daarin de meest populaire sneakers van november?

Zoals verwacht zijn er binnen twee maanden leuke verschuivingen waar te nemen. Stond de Nike Air Max 2017 eerder op nummer 1 in de lijst, deze is nu van zijn troon geschoten door de Nike Air Max 1. Ook de Nike Air Max 95 is bezig met een opmars.

Het creatieve team van Sneakers4u was wederom erg blij met de aangereikte posities van de sneakers uit de verschillende zoekmachines. Er werd o.a. gekeken naar de positie van de zoektermen in Google Nederland, Bing en Yahoo. Daarnaast werd er ook gekeken naar variaties op de zoektermen en modellen. De samengestelde lijst is daarmee een weloverwogen en goede afspiegeling van de meest populaire sneakers. Elke maand worden de resultaten beter. Benieuwd naar de volledige Sneaker Top 10 van November? Bekijk hem op de website van Sneakers4u.


  • november 17, 2017
  • Geschreven door mark

Mark is Internet specialist en E-commerce ondernemer sinds 2001. Met een marketing achtergrond op verschillende posities binnen de telecom (e-business manager, product marketing & innovatie, marketing manager) is hij in 2013 het creatieve full service internetbureau Ingteractive.com gestart. Daarnaast is hij eigenaar en verantwoordelijk voor de exploitatie van diverse webwinkels (o.a. Sneeuwkettingen4u en Ondergoed4u), marketplaces en vergelijkingswebsites (o.a. Sneakers4u en Horloges4u).

Meer rendement uit uw website of webshop?