PHP 7 benchmark vs PHP 5.6

Blog

PHP 7 benchmark vs PHP 5.6

De laatste weken zijn we flink bezig geweest een groot aantal van onze webplatform te upgraden naar PHP 7. En de resultaten zijn niet geheel onverdientelijk. Wat een enorme laadsnelheid toename. Om het kort en krachtig te houden : upgraden naar PHP 7? Doen!

Wellicht dat we binnenkort wat benchmark resultaten gaan publiceren. Tot nu toe zijn de ervaringen zeer positief, zeker in combinatie met de WordPress platformen. Wij hebben nog geen problemen gehad met oude scripts of iets dergelijks. Toch zijn er een aantal platformen die we laten draaien op hun huidige PHP versie. Let bij de upgrade er wel goed op dat je de goede en dezelfde manier blijft draaien (PHP als FCGI onder Apache, FPM onder apache of FPM onder Nginx).

 

 

 


  • januari 13, 2016
  • Geschreven door mark

Mark is Internet specialist en E-commerce ondernemer sinds 2001. Met een marketing achtergrond op verschillende posities binnen de telecom (e-business manager, product marketing & innovatie, marketing manager) is hij in 2013 het creatieve full service internetbureau Ingteractive.com gestart. Daarnaast is hij eigenaar en verantwoordelijk voor de exploitatie van diverse webwinkels (o.a. Sneeuwkettingen4u en Ondergoed4u), marketplaces en vergelijkingswebsites (o.a. Sneakers4u en Horloges4u).

Meer rendement uit uw website of webshop?